Disclaimer

Hoewel wij bij het ontwikkelen en beheren van deze website uiterst zorgvuldig te werk gaan, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op de website volledig, actueel en correct is. DB Light aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op de informatie die op onze website is verkregen. Ook kan de informatie op onze website op ieder moment, zonder vooraankondiging door ons worden gewijzigd.

DB Light levert alleen aan groothandels in verlichting. Wij leveren geen producten en diensten aan andere type bedrijven of aan particulieren. Om die reden zijn de prijzen van onze producten alleen inzichtelijk voor onze vaste klanten die van ons een account hebben ontvangen.

Wij besteden veel zorg aan de juistheid van de prijzen op de website. Toch kunnen er geen rechten worden ontleend aan de op de website vermelde prijzen. De koopovereenkomst is dan ook pas gesloten wanneer u van ons een definitieve factuur heeft ontvangen.

Wanneer u een fout op onze website aantreft dan vragen wij u die aan ons door te geven. U kunt daarvoor gebruik maken van ons mailadres , of door gebruik te maken van het formulier hiernaast.